Festfyrværkeri

Skal festen være en oplevelse, I sent vil glemme igen? Med et overdådigt fyrværkerishow fra Apollo Fyrværkeri, sørger vi for, at I får et enestående fyrværkerishow til jeres næste fest. I over et kvart århundred har vi leveret festfyrværkerier til private og offentlige arrangementer af både større og mindre karakter, og derfor ved vi lige præcis, hvordan et sandt festfyrværkeri skal sammensættes til netop jeres behov.

Et fyrværkerishow er det perfekte indslag til festen, som gerne må skille sig ud. Det kan f.eks. være til den runde fødselsdag, konfirmationen, jubilæet, brylluppet eller sølvbrylluppet – men også til offentlige, kulturelle begivenheder. Ring til os på tlf. 40 51 88 80 for at høre nærmere. Så finder vi sammen den bedste løsning, som imødekommer jeres præferencer.

Vi tegner forsikring, og indhenter den nødvendige tilladelse i den pågældende kommune, hvor festfyrværkeriet skal affyres. Vores professionelle fyrværker finder et passende sted at affyre festfyrværkeriet, så alle gæster kan slappe af og nyde det spektakulære show oppe på aften- eller nattehimlen. Gæster og andre skal holde en sikkerhedsafstand på ca. 150 til 200 meter, når fyrværkeriet tændes – men vi aftaler inden, hvor det er mest hensigtsmæssigt, at I placerer jer. Når fyrværkeriet er overstået, rydder vi naturligvis op efter os selv, og bortskaffer det resterende affald på genbrugsstationen.

Fyrværkerishow til festen

mulighed for at præge fyrværkeriet

Når I bestiller et festfyrværkeri hos Apollo Fyrværkeri, har I også mulighed for at præge, hvordan fyrværkeriet skal tage sig ud. Om det f.eks. skal være højintenst fra begyndelsen, eller om det langsomt skal bygges op, er noget, I bl.a. kan være med til at bestemme. Men I kan selvfølgelig også bare overlade initiativet til os.

Uanset hvordan fyrværkeriet sammensættes, er I sikret en spektakulær finale, hvor hele himlen på fascinerende vis bliver oplyst i fællesskab med massive brag. Ydermere kan festfyrværkeriet kombineres med jeres favoritmusik, så hele oplevelsen får et personligt særpræg.

Leverandør af festfyrværkeri til kongelige, kendte og kulturelle begivenheder

Hos Apollo Fyrværkeri har vi bl.a. leveret et storslået festfyrværkeri til Hendes Majestæt Dronning Margrethes 75-års fødselsdag på Fredensborg Slot. Derudover har vi også stået for festlige fyrværkerishows på Dragsholm Slot, Frederiksborg Slot og i Københavns Havn. I Københavns Havn stod vi for festfyrværkerishowet til Den Lille Havfrues 100-års fødselsdag samt Vallekilde Højskoles 150-års jubilæum.

Vi importerer bl.a. vores fyrværkeri fra Kina, hvor vi har et samarbejde med nogle af verdens førende producenter af fyrværkeri i højeste kvalitet. Vi holder kontinuerligt øje med markedet, hvorfor du kan være sikker på, at vi altid har det nyeste og bedste fyrværkeri til rådighed.