BATTERIER

Nytårsbatterier er en vigtig del af nytårsfejringen, og vi har det helt rigtige udvalg til dig. Vores nytårsbatterier er af høj kvalitet. Vi tilbyder også et bredt udvalg af størrelser, så du kan vælge det helt rigtige til dig.

RAKETTER

Raketter er en af de mest populære dele af nytårsfejringen, og vi har det helt rigtige udvalg til dig. Vores raketter er af høj kvalitet og vil give dig et spektakulært nytårsfyrværkeri. Vi tilbyder et bredt udvalg af raketter i forskellige størrelser og farver, så du kan vælge lige præcis den type, der passer til dine ønsker.

SORTIMENTER

Fyrværkeri sortimenter er en perfekt måde at få det hele på én gang til din nytårsfejring. Vi har et stort udvalg af fyrværkeri sortimenter, der indeholder alt fra raketter til batterier og fontæner. Vores fyrværkeri sortimenter er samlet af høj kvalitet og vil give dig et spektakulært nytårsfyrværkeri.

Om os

APOLLO FYRVÆRKERI

I mere end 25 år, har Apollo Fyrværkeri leveret festfy​rværkerier til enhver lejlighed. Uanset der skal fejres fødselsdage, bryllupper, byfester, jubilæer, kulturelle arrangementer eller andet, er der altid garanti for succes med et festfyrværkeri.

Hos Apollo Fyrværkeri kan du altid være sikker på, at kvalitet og pris hænger nøje sammen – det sørger vi for. Vi sørger også for, at det er en uddannet fyrværker, der skyder fyrværkeriet af, ligesom vi sørger for at der indhentes tilladelser og tegnes forsikring. Du skal altså ikke gøre andet, end bestille dit fyrværkeri og nyde det, når dagen kommer.

Alle festfy​rværkerier designes individuelt. Derfor kan vi ikke lave lange beskrivelser af, hvad du får for pengene, men ønsker du at høre mere, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Som de eneste i Danmark, kan Apollo Fyrværkeri også tilbyde flammeshows, som er det mest fantastiske alternativ til festfyrværkeri. Her afskydes 6-8 meter lange flammer i takt til musik. Og skal flammeshowet krydres med fyrværkeri, så er det også en mulighed.

Uanset der vælges et festfyrværkeri, et flammeshow eller et mindre fyrværkeri-show, så er Apollo Fyrværkeri altid klar med en løsning, der gør festen til en uforglemmelig oplevelse.

Fyrværkeri til dit nytår

Skal festen være en oplevelse, I sent vil glemme igen?